Liiketoiminta

Parhaat vanerikoot ja -tyypit paljastettu!

0

Ei, et voi valita mitä tahansa vaneripalaa kaivertamaan tai rakentamaan mitä haluat. Sinun on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten vanerin paksuus ja mikä tärkeintä, koko. Harkitse kuitenkin seuraavaa lyhyttä mutta perusteellista opasta huonekaluliikkeiden eri kokoisista ja tyypeistä vanereista.
Erilaisia ​​vanerilaatuja
Vanerin luokittelujärjestelmässä käytetään kirjaimia A, B, C ja D. A tarkoittaa parasta laatua, kun taas D tarkoittaa alhaisinta laatua. Kuten olet ehkä arvannut, A-luokan A-vanerin mukana tulee mojova hintalappu, kun taas D-luokan vaneri on edullinen. Mutta se ei ole kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vanerin luokittelujärjestelmästä. Useimmiten voit törmätä vanerityyppiin, joka on merkitty nimellä AC tai CD. Jälkimmäinen viittaa vaneriin, jonka toisella puolella on hyvä viimeistely, kun taas toinen on keskeneräinen. CD tai CDX on ihanteellinen rakenteelliseen käyttöön. Sitä ei voi millään tavalla käyttää viimeistelymateriaalina.
Vanerityypit
Vanerin ero on siinä, kuinka hyvin ne ovat kiinnittyneet. Kuten luokitusjärjestelmä, jotkut tyypit ovat parempia kuin toiset. Tämä tarkoittaa, että erityyppisillä vanerilla on erilaiset hintalaput, ja jotkut ovat paljon kalliimpia kuin toiset.
Sisustusvaneri
Käytetään pääasiassa rakennettuihin, jotka suoritetaan sisätiloissa. Toisin sanoen niitä ei ole tarkoitettu ulkoiseen käyttöön, koska ne eivät kestä liikaa kosteutta. Tämä selittää, miksi ne ovat usein esillä puunäyttelyissä. Niiden valmistukseen käytetty liimaustyyppi sisältää aineita, jotka sopivat ankariin sääolosuhteisiin. Sisustusvaneri on pääasiassa AC-laatua.
Ulkopuolinen vaneri
Ne liimataan yhteen kosteutta kestävillä aineilla. Siksi sitä voidaan käyttää myös ulkona ja sisällä. Ulkovanerikappaleita on saatavana useimmista tee-se-itse-myymälöistä ja keskuksista CDX-laadulla.
Rakenteellinen vaneri
Niissä on erittäin vahvat vanerilaudat, jotka on liimattu yhteen liimalla, joka pitää kerrokset tukevasti paikoillaan pitkään. Niitä voidaan käyttää sekä sisäisiin että ulkoisiin tarkoituksiin. Ne ovat enimmäkseen saatavana DC-luokissa.
Merivaneri
Kuten nimestä voi päätellä, se on vedenkestävä. Se on vahvin, sitkein ja korkein saatavilla oleva vaneri. Se sopii erinomaisesti korkean kosteuspitoisuuden omaavien kellarin lattioiden viimeistelyyn.

admin

Puun hiontavinkkejä, jotka sinun tulee tietää

Previous article

Miten löytää uudet nettikasinot vuonna 2023?

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.