Liiketoiminta

Kuinka poistaa maali vaivattomasti puusta

0

Haluat siis maalata huonekalusi uudelleen ja antaa olohuoneellesi täysin uuden ilmeen, mutta sinulla ei ole aavistustakaan, miten edetä. Itse asiassa et tiedä mitään maalin poistamisesta puusta. Tiedät vain, että sinun on hiottava huonekalut ennen niiden maalaamista. Mutta se tieto ei riitä. Totuus on, että maalin poistaminen puupinnoilta voi olla pelottava tehtävä. Mutta siirtämällä askel kerrallaan voit suorittaa tehtävän mahdollisimman pienellä vaivalla. Harkitse vain seuraavia vinkkejä.
Suojavaatetus
Sinun on puettava suojavarusteet ennen maalausprojektin aloittamista. Myös hionnan aikana on käytettävä suojavaatetusta. Sinun on käytettävä maskia, hanskoja, pitkähihaisia ​​paitoja, esiliinaa ja suojalaseja. Maalinpoistoaine ei ole koskaan herkkä ihmisen iholle. Siinä ei vielä kaikki. Hionnan aikana irtoavat puunpalat ja pöly voivat vahingoittaa suojaamattomia silmiä. Muista myös suorittaa hionta- ja maalausharjoitus tuuletetussa huoneessa.
Hionta
Hiominen ei ole niin helppoa kuin mennä huonekaluliikkeeseen ja ostaa kaksi tai kolme hiekkapaperia. Sinun on hankittava oikea hiekkapaperi. Harkitse käyttämäsi hiekkapaperin taustamateriaalia, varsinkin jos hiottavassa huonekalussa on useita kaarevia. Harkitse myös, minkä tyyppisen hiekkapaperin haluat ostaa. Valitse mylar-hiomapaperit, sillä niillä voidaan saada hienojakoisia karkeuksia puupinnoille. Siksi ne ovat ihanteellisia lähes kaikkiin puuntyöstöprojekteihin.
Metyleenikloridin käyttö
Jotkut maalipaikat eivät koskaan irtoa, vaikka huonekalua hiotaan kuinka kovaa. Siellä metyleenikloridi tulee mukaan. Liuosta voidaan käyttää paikoissa, joissa maalia on vielä jäljellä hionnan jälkeen. Liuoksen tehostamiseksi lisää siihen hieman vahaa. Vaha hidastaa metyylikloridin haihtumisnopeutta ja tekee siitä tehokkaamman. Muista käsitellä liuosta varovasti, koska se on erittäin hankaavaa.

admin

Kiinnitä huomiota käyttämällä liikkuvia kylttejä!

Previous article

Kuinka asentaa espanjalaiset kattotiilet

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.