Koti

Kuinka asentaa espanjalaiset kattotiilet

0

Monilla ihmisillä on vaikeuksia valita laattatyyppiä heidän vastakkaisen maun ja mieltymysten vuoksi. Yksi hyvä valinta on kuitenkin espanjalaiset kattotiilet, jotka eivät ole vain eräitä houkuttelevimmista tiileistä, vaan ne ovat myös pitkäikäisiä. Sen asennus on myös melko helppoa, ja seuraamalla alla olevia vaiheita olet tehnyt sen oikein.
1. Asenna aluskate
Ensimmäinen vaihe on aluskatteen asentaminen. Tämä on tärkeää, koska aluskate suojaa sinua tekemällä katostasi vedenpitävän ja estää kosteuden pääsyn tiilien ja katon väliin. Alueesi rakennusmääräykset määräävät valittavan aluskatteen tyypin.
2. Metallivilkku
Aluskatteen asennuksen jälkeen on tärkeää asentaa metallisuoja. Tämä voidaan tehdä savupiipuissa, laaksoissa ja kattoikkunoissa. Varmista, että metalliseinä on sijoitettu mihin tahansa pystysuoraan seinään ja että se on korroosionkestävä.
3. Mittaus
On tärkeää, että sinulla on mittanauha mukana. Tämä auttaa sinua mittaamaan katon ja määrittämään tiilien välisen etäisyyden ja katon mitat. Mittausvaiheessa kannattaa tehdä merkintä aluskatteelle, jotta laattojen asentaminen on helppoa.
4. Aseta lista
Katon etäisyyden ja mittojen määrittämisen jälkeen voit jatkaa riman asentamista. Listan oikea mittaus ja sijoitus on erittäin tärkeää laattojen sijoittamisen helpottamiseksi. Jos et pysty toteuttamaan tätä vaihetta tehokkaasti, saatat haluta pyytää apua ammattilaiselta.
5. Laatan asennus
Tämä on viimeinen vaihe. Laatat tulee asettaa vasemmalle-oikealle suunnassa. Roskat eivät saa estää tai estää lukitusta. Saatat tarvita myös nauloja ja vasaran parempaan sijoitukseen.

admin

Kuinka poistaa maali vaivattomasti puusta

Previous article

Puun hiontavinkkejä, jotka sinun tulee tietää

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.